De billen opvullen middels lipofilling

De billen worden steeds meer een teken van schoonheid. Veel vrouwen zouden wel wat vollere billen willen hebben. Want het komt heel vaak voor dat een hele mooie vrouw wat platte billen heeft. De rondingen in de billen is wat veel mensen aanspreekt. Nu zijn er natuurlijk diverse mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld oefeningen die gedaan kunnen worden voor vollere billen. Maar ook zijn er mogelijkheden in de plastische chirurgie.

Middels een relatief nieuwe ingreep die lipofilling heet, kan er vet uit het eigen lichaam worden geïnjecteerd op andere plekken. Dit vet wordt bijvoorbeeld bij de buik of heupen weggehaald en vervolgens opnieuw ingebracht in een ander deel van het lichaam waar het wel gewenst is. Zo zijn er bijvoorbeeld borstvergrotingen middels lipofilling te doen, maar ook kan men voor Lipofilling billen kiezen om deze er voller uit te laten zien.

Het grote voordeel van deze techniek is dat er dus met het vet van iemand zelf gewerkt wordt. Geen implantaten, maar gewoon het vet uit het eigen lichaam. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat op de plekken waar het vet niet gewenst is (zoals de buik en heupen) wordt verwijderd en opnieuw wordt ingebracht op een plek waar het wel gewenst is (zoals de borsten of de billen). Er zit ook een klein nadeel aan lipofilling ten opzichte van het gebruik van implantaten of filllers. Aangezien er met het vet uit het eigen lichaam gewerkt wordt, kan het voorkomen dat een kleine deel van het ingebrachte vet weer verdwijnt. Er wordt zijn dan soms ook meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken, waar dat met implantaten of fillers vaak niet het geval is.

Natuurlijk zijn dergelijke ingrepen niet goedkoop. Tegenwoordig zijn er voor consumenten allerlei manieren om flink te besparen op maandelijkse kosten, maar de mobiele telefoon wordt nog maar weinig aan gedacht. Dit kan veel besparing opleveren. Zo kun je best wel gemakkelijk een goedkope sim only bundel vinden, doordat er veel aanbieders zijn worden de kosten ook lager. Een logisch gevolg, wat goed voor jou is als consument. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.